Home / Event Pokémon / Details: Movie 13 Celebi
Movie 13 Celebi
Start/End Dates 2011-02-26 through 2011-02-26
Country Netherlands Netherlands

Details

If this Celebi is transferred to Pokémon Black and White via the Transfer Machine, it will allow players to get a Zorua in Castelia City.

Press Release

Celebi komt naar een winkel bij jou in de buurt! Het is nu tijd voor de terugkeer van de Mythical Celebi!

Een van de moeilijkst te vinden Pokémon laat zich binnenkort gedurende korte tijd vangen. Op 26 februari kun je Celebi voor het eerst ontvangen in Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold of SoulSilver Version. Je kunt Celebi niet te pakken krijgen in het spel zelf; zorg er dus voor dat je dit buitenkansje om deze bijzondere Pokémon te vangen niet mist!

Wanneer je Celebi ontvangt, krijg je niet alleen een fantastische Pokémon—je krijgt een krachtige Celebi met moves die hij niet kan leren door gewoon te trainen. Deze Celebi kent de move Nasty Plot, een enorme toevoeging aan Celebi’s Special Attack stat. Je kunt deze move gebruiken ter versterking van een van Celebi’s andere moves: Leaf Storm, een krachtige Grass-type move. Celebi kent verder Recover, waarmee je een lage HP kunt herstellen en Healing Wish, die Celebi doet flauwvallen maar de volgende Pokémon die je in de strijd gooit volledig geneest. En alsof deze Celebi nog niet speciaal genoeg is, is hij ook nog in het bezit van een Jaboca Berry, een Berry die niet voorkomt in jouw Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold of SoulSilver Version. Deze Berry brengt eenmaal schade toe aan een tegenstander die Celebi schade toebrengt. Eenmaal in handen, kun je deze Berry natuurlijk planten in je game, zodat je er meer van krijgt.

Wanneer je Celebi ontvangt, kun je ook een aantal speciale scenario's op het spoor komen. Als je Celebi in Pokémon HeartGold of SoulSilver Version ontvangt, kun je hem om te beginnen inzetten in een klassieke confrontatie—neem Celebi mee naar de Shrine in het Ilex Forest om terug te reizen in de tijd en het op te nemen tegen Giovanni, de leider van Team Rocket. Als je Celebi overzet naar Pokémon Black Version of Pokémon White Version, krijg je bovendien de kans om Zorua te vangen, een Pokémon die je nergens anders in een game te pakken kunt krijgen.

Celebi komt naar een evenement bij jou in de buurt! Je hebt geen tijd te verliezen—Celebi is alleen te vangen op zaterdag 26 februari bij een vestiging van Saturn of bij V&D in Utrecht van 13.30 – 17.30! Om deze Pokémon te kunnen vangen moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

* Celebi is te ontvangen in Pokémon Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold en Soulsilver.
* Je dient een Nintendo DS, DS Lite, Nintendo DSi of DSi XL mee te nemen, voorzien van de Europese versie van één van de genoemde spellen.
* Om Celebi te kunnen ontvangen moet een deel van het spel reeds gespeeld zijn: je moet een Pokédex hebben ontvangen (na zo'n 5 min. spelen).
* Er moet minstens 1 plaats vrij zijn in de Party van de speler.
* Je mag niet meer dan 3 wonder cards in bezit hebben (deze zijn te verwijderen indien nodig).
* De klok en kalender van de handheld moeten goed ingesteld zijn.
* In het geval van Nintendo DSi of DSi XL moet 'Wireless Communication' ingeschakeld zijn (via System settings).
* Eerst moet een Mystery Gift worden ontvangen. In het hoofdmenu verschijnt deze tekst (Mystery Gift). Deze optie moet geselecteerd worden waarna je kiest voor 'Get via Wireless'. Kies voor 'Yes' om verbinding te maken en kies nogmaals 'Yes' om de Gift te ontvangen. Kies nog een keer voor 'Yes' om Celebi te ontvangen en hij wordt naar je systeem gezonden in de vorm van een Wonder Card.
* Ga in het spel naar een willekeurige Poké Mart (gebouw met een blauw dak) en praat daar met de postbezorger (draagt een groen pak en staat achter de balie). Hij geeft je de Pokémon Vergeet niet je spel op te slaan!

Vergeet niet dat Celebi binnenkort ook te zien zal zijn in een belangrijke rol in de film Pokémon—Zoroark: Master of Illusions. (nintendo.nl)
Pokémon Details
Poke
Identification
Pokéball: Cherish Ball
Species: Celebi
Nickname: CELEBI
OT Name: WIN2011
Level: 50
Gender: Male
Ability: Natural Cure
Nature: Lonely
Shiny: Unknown
Ribbons: