orasbanner

Disc Summary

Thumbnail Image

Pokémon Johto League Champions serie 4 Vol 1 - Hur går det i Goldenrod?

Also known as:
Audio Tracks: Swedish
Publisher: Övriga
Catalog #: 64382
Release Date: 2004-06-01
Aspect Ratio: 4:3
Region Code: 2
Video Format: PAL
Storage Medium: DVD5
Closed captions? No
Rental Only?: No
Average Rating
Description EN KO-MISK RULLE:
Ash och hans vänner når äntligen Golerodstaden, dä Ash hoppas kunna erövra sin nästa gymnål. Men när han kommer fram till gymmet, är det stängt för dagen. Det var lika bra, eftersom Brock och Misty gärna ville gå ut och shoppa. En vänlig medborgare hjälper dem att hitta rätt i staden, när det visar sig att det är hon som är den gymledare, som Ash planerar att utmana.

MILTANK-MEJERIET:
Efter att en gång ha förlorat mot den ivriga gymledaren Whitney och hennes starka Miltank, bestämmer Ash och hans vänner sig för att stanna ett tag i Goldenrodstaden, så Ashs Pokémon får samla krafter inför en ny match. Medan dom väntar möter dom Whitney igen och följer med henne på ett besök på en Miltank-ranch i närheten. På ranchen får Ash en djupare förståelse för Miltanks sätt och för Whitneys träningsmetoder. Han samlar också mod till att utmana henne på en informell Pokémonstrid. Info är tagen från disc shop.se! Beställ före 16, leverans nästa dag. Whitney accepterar utmaningen, men striden förlöper ungefär som den förra, där Ashs Pokémon får ta emot slag efter slag från Whitneys "Rulla ut-attack"!

RADIO POKéMON:
Som senaste vinnare av en "Enkel Nål", blir Ash inbjuden att vara gäst i ett radioprogram i Goldenrodstaden. Ash och hans vänner blir ombedda att stödja radiostationen, genom att medverka i en show som heter "Sagan om Prins Goldenrod", eftersom orginalbandet kommit bort. Under "livesändningen" får dom sällskap av en annan trio, Team Rocket, som intagit radiotornet, förklädda till skådespelare. Team Rocket visar vad de går för under sändningen.
Fantasin blir till verklighet, och Ash - som spelar Prins Goldenrod - måste göra upp med Team Rocket, för att rädda radioshowen och sina egna Pokémon.

EN BAYLEEF, TACK:
Under sin resa får våra vänner vara med om öppningsceremonin för "Fånga Kryp-Pokémontävlingen". Ash skyndar att anmäla sig i sista sekund och blir överraskad när han stöter på Casey, en gammal motståndare, som också ska ställa upp. Trots en varm återförening är konkurrensen mellan de två stenhård, när väl tävlingarna kommit igång. I rivalitetens vänliga anda försöker Ash varna Casey för att överanstränga sin Stjärn-Pokémon Chikorita. Den dumdristiga Casey lyssnar inte. Under tiden, efter att ha misslyckats med att komma in på barnbiljett, nekas Jessie och James tillträde till tävlingarna och bestämmer sig för att ha sin egen "Fånga Kryp-Pokémontävling".

Pictures

Episodes

コガネジム!スピード&パワー!?
A Goldenrod Opportunity
Kogane Gym! Speed & Power!?
Kogane Gym! Speed & Power!?
ミルタンク!リベンジバトル!!
Miltank! Revenge Battle!!
A Dairy Tale Ending
Miltank! Revenge Battle!!
Air Time!
ラジオとうのたたかい!じくうをこえて!!
Battle at the Radio Tower! Surpass Time and Space!!
Battle at the Radio Tower! Surpass Time and Space!!
むしとりたいかい!しぜんこうえんでゲットだぜ!!
The Bug Stops Here
Bug-Catching Contest! Get them at the National Park!!
Bug-Catching Contest! Get them at the National Park!!
Affiliates:

Pokemon Valhalla
LegendaryPokemon.net
Pokemon-Paradijs.com
Pokemon Espace
Entra in PokemonTimes.it !
Pokemon Research and Dvelopment - Project Pokemon
thePokeCommunity
Official Stores:
Pokemon Center Official Site
Pokemon Center Online Official Site
Pokemon Center Store
Official Sites:
Pokemon Official Site
Pokemon Official Japanese Site
Official Site
Japanese TCG Official Site
Pokenchi Official Site
Validators:
Valid XHTML!
Valid CSS 3

News Feeds:
Follow PM.net on Twitter
Follow PM.net via RSS
©2002-2019 PocketMonsters.net
Version 5.1778
Rendered in: 0.06066s Queries: 4

Pokémon, all assorted characters, images and audio are ©GAME FREAK, Nintendo, Creatures, TV Tokyo, ShoPro and The Pokémon Company.
All images, text and audio are used in an editorial context. No site content, information, translations, news, images or otherwise may be reposted to any website without expression permission from the staff.
Current logos by: Juno
Working!
Message