Home / Media DB / Pokémon Johto League Champions serie 4 Vol 2 - Fart på radiovågorna!
Media Information

Pokémon Johto League Champions serie 4 Vol 2 - Fart på radiovågorna!

Main Image

Details

Audio Tracks:   Swedish
Publisher:  Övriga
Catalog #:  64383
Release Date:  2004-06-01
Aspect Ratio:  4:3
Region Code:  
Video Format:  PAL
Storage Medium:  DVD5
Closed Captions?:  No
Rental Only?:  No
Price:  

Description

PIERRE OCH MARIE:
Våra hjältar påbörjar jakten efter denna nya Pokémon och råkar springa på ett lag forskare som är ute på samma uppdrag. Det verkar pågå ett akademiskt argument om, vilket element Sudowoodo tillhör - är den som det verkar, en gräs-typ eller tillhör den snarare en Pokémon av sten-typ? Några vittnen påstår att dom har sett Sudowoodo använda "Eld" och andra attacker. Ash och hans vänner slår sig ihop med forskargruppen i hopp om att få veta mer. Samtidigt får de sina flodpass. För att hälla grus i maskineriet är även Team Rocket intresserade av den unika nya Pokémon.

FÖRHISTORISKA FIGURER:
Professor Oak inbjuder Ash och hans vänner att besöka en före detta elev, som antas ha gjort en revolutionerande Pokémonupptäckt. De sammanstrålar med Oak i framtidsdelen av den "Pokémon Temapark", som eleven håller på att bygga. Professorn och barnen blir förstummade över att få veta, att Professor Oaks elev upptäckt livs levande, Omanyte och Omastar Pokémon, vilka man tidigare trott varit utrotade! Dom hinner inte ägna så mycket tid åt sin nya upptäckt, för Team Rocket anländer och börjar stjäla de förhistoriska Pokémon, för att sedan själva sälja dem.

PIDGEY-EXPRESSEN:
Ash och hans vänner finner en skadad Pidgey, som bär på ett litet paket. Brock håller som bäst på att hjälpa Pidgey, när dess ägare dyker upp. Det visar sig att denna Pidgey är en av många, som används i Pidgey Express Budfirma. Ägaren förklarar detta och tar, fortfarande tacksam över deras hjälp, med sig de unga tränarna tillbaka för att se hur budfirman fungerar. Ash och hans vänner är imponerade av företaget, och speciellt av entusiasmen hos den unge mannen som visar dom runt. De blir ännu mer förvånade, när de möter hans farfar, grundaren av Pidgey Express.

SLOTTSLABYRINTEN:
Ett plötsligt skyfall tvingar Ash och hans vänner att söka skydd i ett hemsökt slott. Det visar sig att stön och skrik, som kan höras därinne, kommer från ett behandlingsrum där patienter får massagebehandling av en Machoke. Slottet har byggts om till en klinik, där man använder Pokémonkunskaper till att hjälpa patienter. Brock blir upphetsad, när han får veta att den vackra doktorn, som sköter anläggningen, blint litar på en Zubat, som använder sina supersoniska ljudvågor till att skanna patienters krämpor

Images

Episode List
Main Image
 •   Where is Usokkie!?
 •   ウソッキーはどこにいる!?
 •   Type Casting!
Main Image
 •   Fossil Pokemon Park! Ruins of Alph!!
 •   こだいポケモンパーク!アルフのいせき!!
 •   Fossil Fools
Main Image
 •   The Poppo Man and his Carrier Poppo!
 •   ポッポやのでんしょポッポ!
 •   Carrying On
Main Image
 •   The Zubat Castle! A Dangerous Maze!!
 •   ズバットのやかた!きけんなめいろ!!
 •   Hassle in the Castle